A takto to mam a vidim ja..

Tak skúsim aj ja prispieť niečím, čo by vystihlo prvotný zmysel tohto blogu. Stretli sa dvaja ľudia, čo spoločne objavili, že majú rovnaké priority, rovnaké postoje, názory. Ľudia, ktorých by som ja osobne prirovnal k dvom krídlam toho istého vtáka. Ľudia, ktorí sa vedia baviť, dopĺňať a hlavne spoločne tvoriť, vytvarovať, improvizovať a hlavne sa z toho všetkého tešiť.


Sme, ako Anka napísala, veeeľká rodina. JA som to pomenoval, že sme veľká ZOO. Každý z nás už v živote niečím prešiel, ale to asi len preto, aby sme sa spoločne stretli a ďalej šli ruka v ruke cestou i necestou ďalej životom. Obaja máme za sebou vzťahy, ktorými sme si asi museli prejsť, aby sme videli svet aj trošku inak ako s klapkami na očiach a začali robiť to, čo naozaj chceme a nie musíme.


Preto vznikol tento blog, kde sa chceme podeliť o naše nápady, pohľady, skúsenosti a iné ,,lakocinky,, o ktorých si myslime, že môžu niekomu pomôcť, či inšpirovať ho pre tu svoju vlastnú cestu.
Takže u nás si prídu na svoje ľudia, čo radi experimentujú v kuchyni. Radi sa hrabkajú v záhrade. Bylinkujú či mydielkujú. Alebo sa len tak túlajú po lesoch či horách so všetkým, čo k tomu patrí.


Tak či onak, budeme sa snažiť prispieť niečím, čo osloví ľudí s podobným zameraním ako sme MY


.

Komentáre

Obľúbené príspevky