To sme MY

.. kde začať.. 

Tento blog vzniká v hlave už dlhšie. Vymýšľame, tvoríme, fotíme.  Dokonca máme nakreslené logo. Už pár mesiacov. Snáď tú kresbu niekde nájdem. Myslím, že lepšie už nevymyslím.. 😏


Ešte predtým ako vznikol nápad s blogom, sme toho vyrobili, vyskúšali, vymysleli celkom dosť. Nevravím, že viac ako iní. Ale neskromne.. Asi viac ako väčšina. Pretože viac hláv, viac rozumu. No.. Nie vždy je to ale pravda. Ale občas sa podarí niečo, na čo sme hrdí.. Aj keď sa to podarí po nekonečnom skúšaní.. 😀 Preto začíname až po tej dlhej predohre.. Lebo večery sa predlžujú a teda máme viac času sedieť za notebookom a ťukať do klávesnice.. A popri našej zoologickej záhrade (dokopy 6 detí, pes a dedo) je vlastne aj malý zázrak, že sa vlastne nájde nejaký ten voľný čas.. 😊


Čo u nás vlastne nájdete? Veľa tipov ako zabiť čas.. Alebo skôr využiť.. Varenie, zaváranie, bylinkovanie, prírodná kozmetika, túlačky po lesoch a lúkach, záhradníčenie, permakultúra, nápady pre rodinky s deťmi aj bez detí, všetko, čo sa nám páči a možno aj nepáči, názory, postrehy, úvahy, rady.. 


Tento víkend je bohatý na zážitky a tvorenie.. Ja takmer sama doma, takže v kuchyni to vrie od rána do večera.. Zásoby na zimu treba.. A moja silnejšia polovička sa túla po lesoch na východe.. Isto bude o čom písať.. 


Tak teda začíname.. 


Vitajte u nás..







Komentáre

  1. Ahojteeee ... paradny blog :) dobre citanie aj fotecky. Uz sa tesim na prispevky, ktore ma vzdy prenesu na dane miesta ;)
    Juri - Anka moc Vam drzim palce. Beaster

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem priateľu. Budeme radi ak ťa naše príspevky zaujmú. Prajem ti prijemne čítanie.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky